Figyelem!

Ön egy termékrészletet nyit meg erotikus kiegészítőkkel.

Az "igen" gombra kattintva kijelentem: Felnőtt vagyok, 18 év felett Nem engedem meg, hogy hozzá nem értő vagy kiskorú hozzáférjen az itt közölt adatokhoz már elküldött rendeléshez nem tud árut hozzáadni vagy eltávolítani, csak törölni

Belépés
0 Ft0

Chicco Baby Moments Baba sampon és kondicionáló érzékeny bőrre 0m+ 150 ml

Kozmetikumok
Chicco Baby Moments Baba sampon és kondicionáló érzékeny bőrre 0m+ 150 ml
2 900 Ft
raktáron
Chicco Baby Moments Baba sampon és kondicionáló érzékeny bőrre 0m+ 150 ml

TERMÉKLEÍRÁS

Chicco Baby Moments sampon kondicionálóval, 150ml, 0m+-tól Nem irritálja a szemet és a bőrt. Gyengéd "könnymentes" formulája nem irritálja a szemet, körömvirágtartalma pedig puhává teszi a bőrt. Az újszülöttek bőre vékony és hajlamos a kiszáradásra. A gyengéd tisztítószerek gondoskodnak a baba bőrének szerkezetéről és élettani tulajdonságairól. A "könnymentes" formula körömvirágkivonattal. Lágyító tulajdonságaival tisztítja a testet és a hajat, és megkönnyíti a kibontást. Az érzékeny bőrre kifejlesztve, megőrzi annak fiziológiai egyensúlyát. A körömvirág a test- és hajsamponban puhítja, tisztítja és nyugtatja a bőrt. Baktériumölő hatású, nem szárítja a bőrt, csökkenti a gyulladást és gyógyítja a szövetkárosodást és az irritációt.

Hasonló termékek

Parfums Seasons

Parfümök, kozmetikumok, hajkefék: mindezt megvásárolhatja a noblas.hu oldalon. A noblas.hu oldalon folyamatosan bővítjük márka portfoliónkat, és máris várhatja a kiválasztott termékek heti eseményeit.

Ne habozzon, és vásároljon magának vagy szeretteinek egy gyönyörű illatos ajándékot.