Figyelem!

Ön egy termékrészletet nyit meg erotikus kiegészítőkkel.

Az "igen" gombra kattintva kijelentem: Felnőtt vagyok, 18 év felett Nem engedem meg, hogy hozzá nem értő vagy kiskorú hozzáférjen az itt közölt adatokhoz már elküldött rendeléshez nem tud árut hozzáadni vagy eltávolítani, csak törölni

Belépés
0 Ft0

TERMÉKLEÍRÁS

A bareMinerals BAREPRO® 16HR Skin-Perfecting Powder Foundation egy vegán, talkummentes préselt púder alapozó, amely idővel láthatóan javítja a bőr tónusát és textúráját. Ez az izzadság-, nedvesség- és transzferálló formula 16 órás lélegző, teljes fedést biztosít természetes matt finissel.

Használati utasítás.
Használja nedvesen vagy szárazon
Száraz használat: Szárazan vigye fel a mellékelt szivaccsal. Ez az alkalmazás ideális kiegyensúlyozott, kombinált vagy zsíros bőrre, illetve útközbeni használatra. Nyomja a szivacsot a púderre. Ossza el a terméket az arcon, kezdve ott, ahol a legnagyobb fedést szeretné, és hosszú mozdulatokkal eloszlatva kifelé.

Nedves felvitel: ha száraz a bőre, használjon nedves szivacsot, hogy a lehető legkrémesebb felvitelt érje el. Profi tipp a nedves felvitelhez: hagyja a púdert 30 másodpercig természetes mattra és árnyalatúvá száradni, mielőtt fixálná vagy további sminket vinne fel, mivel a nedves felvitel hatására az árnyalat gazdagabbnak és élénkebbnek tűnhet.

Hasonló termékek

Parfums Seasons

Parfümök, kozmetikumok, hajkefék: mindezt megvásárolhatja a noblas.hu oldalon. A noblas.hu oldalon folyamatosan bővítjük márka portfoliónkat, és máris várhatja a kiválasztott termékek heti eseményeit.

Ne habozzon, és vásároljon magának vagy szeretteinek egy gyönyörű illatos ajándékot.