Figyelem!

Ön egy termékrészletet nyit meg erotikus kiegészítőkkel.

Az "igen" gombra kattintva kijelentem: Felnőtt vagyok, 18 év felett Nem engedem meg, hogy hozzá nem értő vagy kiskorú hozzáférjen az itt közölt adatokhoz már elküldött rendeléshez nem tud árut hozzáadni vagy eltávolítani, csak törölni

Belépés
0 Ft0

Bielenda Total Nail Repair köröm kondicionáló After Hybrid 3w1 10 ml

Kozmetikumok
Bielenda Total Nail Repair köröm kondicionáló After Hybrid 3w1 10 ml
1 600 Ft
raktáron
ajánlott
Bielenda Total Nail Repair köröm kondicionáló After Hybrid 3w1 10 ml

TERMÉKLEÍRÁS

A TOTAL NAIL REPAIR AFTER HYBRID 3in1 egy modern körömápoló, amely hatékonyan ápolja a lepedéket, és helyreállítja azok egészséges megjelenését és megfelelő állapotát. A termék hatóanyagai a hibrid eltávolítása után helyreállítják és megkeményítik a sérült körömlemezt. A kondicionáló védőréteget képez a köröm felszínén, amely biztosítja a köröm ellenállását a káros külső hatásokkal szemben. A termék természetes színű, amely tökéletesen elfedi a sérült körmök tökéletlenségeit.

Használati utasítás - Vigyen fel egy réteg kondicionálót a megtisztított, festetlen körmökre. Hagyja megszáradni. Alkalmazza szükség szerint, 2-3 naponta ismétlődő gyakorisággal. Sérült körmökre tervezett kondicionáló, hibrid elvonás után.

Hasonló termékek

Parfums Seasons

Parfümök, kozmetikumok, hajkefék: mindezt megvásárolhatja a noblas.hu oldalon. A noblas.hu oldalon folyamatosan bővítjük márka portfoliónkat, és máris várhatja a kiválasztott termékek heti eseményeit.

Ne habozzon, és vásároljon magának vagy szeretteinek egy gyönyörű illatos ajándékot.